Младежкото обединение в БСП проведе първото изнесено заседание за новия мандат във Варна

03.07.2022 г.

Днес се проведе първото изнесено заседание на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП за новия мандат. То се състоя във Варна, а домакини бяха Младежко обединение в БСП-Варна. 

Заседанието имаше за цел да начертае приоритетите за работа на МО в БСП до края на 2022 година и да избере членове на Оперативното бюро на МО в БСП, както и да сформира комисии към Националния съвет на обединението.

Официални гости на събитието бяха организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Варна Павел Раличков и членове на ръководството на местната организация. 

Председателят на Националния съвет на МО в БСП Габриел Вълков представи своя план за работа до края на 2022 година и направи предложения за състав на ръководните органи на обединението - членове на Оперативното бюро и председатели на комисии към Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. 

След избора на органи на МО в БСП и приема на план за работа, младежите проведоха дискусия за актуалната политическа обстановка. 

След заседанието младежите проведоха инициатива в центъра на морския град и донесоха добро настроение на гражданите и гостите на Варна като раздадоха стотици балони. 

Младежите организираха и акция, с която още веднъж да затвърдят нуждата от спешни мерки, свързани с кражбата на над 435 милиона лева, официално предназначени за удълбочаване на канала на Варненското езеро, за който многократно сигнализираха представители на БСП-Варна.

Членове на МО в БСП участваха и в протест срещу изгонването на 70 руски дипломати от територията на Република България.