„Поща №10“ на Стефан Данаилов във Варна преля от въпроси

Мар 23, 2017 ВАРНА Новини БСП 0 1708

Заедно с моя екип, в рамките на няколко дни всеки от хората, написали ми нещо, ще получи отговор по пощата или на електронен адрес

Хиляди писма напълниха кутиите на „Поща №10“  на  Стефан Данаилов във Варна. В рамките на няколко дни варненци имаха възможност да зададат въпрос към водача на листата на „БСП за България“ във Варна, да напишат мнението си, да коментират актуални теми и да дадат препоръки.

„Благодаря на всеки един от тези хора. Много внимателно изчетох всички писма, които се събраха. Исках да отговоря на всички лично по телефона, но те са толкова много, че ще трябва да водя разговори най-малко месец“, коментира Стефан Данаилов. Той пое ангажимент да отговори като върне писмо на всеки от подателите в „Поща №10“. „Заедно с моя екип, в рамките на няколко дни всеки от хората, написали ми нещо, ще получи отговор по пощата или на електронен адрес“,  каза водачът на листата с №10 във Варна.

„Хората ме питат какво ще направим за Варна, искат в България да има работни места за децата им, които сега са някъде в чужбина, искат благоустрояване на кварталите си, повече средства за здравеопазване, искат по-високи пенсии. Имаше и много въпроси, които са от компетенция на местната власт“, обясни Стефан Данаилов.

И добави: „Най-важното, което трябва да направим, за да върнем достойнството на Варна е да възродим икономиката на града. Не може Варна да е на пето място по размер на работна заплата. Не може да е само обслужващ туризма град, при положение, че летният сезон не е толкова дълъг. През останалото време хората къде да работят? Къде са големите предприятия? Къде са работните места? Затова сме предвидили във всеки един регион в страната, като начало, да се възроди поне едно структуроопределящо предприятие. Като има икономика- хората ще са спокойни, че ще имат работа, ще остават тук, няма да бягат, ще плащат данъци тук“.

В кутиите на „Поща № 10“, които бяха разположени на територията на цяла варненска област, са пуснати и много лични пожелания и поздравления към проф. Стефан Данаилов. „ Многобройните срещи и хилядите писма ме убедиха, че хората искат промяна. Вярвам в успеха и разчитам на всички варненци“, каза още водачът на варненската листа на „БСП за България“.