Борислав Гуцанов: Ремонтът на инфраструктурата в района около Зеленчуковата борса влиза на дневен ред в новия общински съвет

Окт 23, 2015 ВАРНА Новини Избори 0 1979

Клисарова: Ще се боря мъжки и като кмет на Варна, защото варненци го заслужават

Ремонтът на инфраструктурата в района на Зеленчуковата борса влиза на дневен ред в новия общински съвет. Този ангажимент днес поеха на срещи с хората, работещи на борсата, водачът на листата на общински съветници на БСП Борислав Гуцанов, Даниел Йорданов от гражданската квота. На срещата присъстваха кандидатът за кмет на Варна Анелия Клисарова и Йорданка Юнакова, кандидат за кмет на район „Младост“.

Хората в района се жалваха от разбитите пътни настилки, липсата на места за паркиране, сметопочиставането и други.

На срещата бяха поставени и въпроси за нерешени проблеми във всички райони на града. Хората се оплакаха от липса на улично осветление на места в район „Одесос“, разбити тротоари. „Искаме да има повече детски площадки и зелени площи в целия град, за да има децата ни къде да играя и да сме спокойни“, коментира млада майка.

„Като съветници в новия общински съвет ще работим за всички райони, не само за центъра на града. За Варна е най-важно да върнем икономиката на града, да има работни места, за да сте спокойни и да имате сигурност за бъдещето в родния си град, не някъде в чужбина“, каза Борислав Гуцанов. Той припомни, че БСП е отворила листата си за много млади хора и за голяма гражданска квота – хора експерти, всеки доказал се в своята област, които не са членове на партията. Гуцанов беше категоричен, че кметът на Варна ще бъде избран на балотаж между Анелия Клисарова и Иван Портних.

„Знаете, че когато поема ангажимент, го изпълнявам. Ще бъдем в непрекъснат диалог след изборите, за да решаваме проблемите, които имате“, каза Йорданка Юнакова.

„Много хора се опитват да обяснят, че една жена не може да са справи толкова добре, колкото мъжете. Категорично твърдя, че в живота си съм се борила по мъжки за много неща. Борих се мъжки за двата нови факултета в Медицинския университет, които направихме докато бях ректор, борих се по мъжки и в министерството на образованието, където управлявах бюджет над 3 милиарда. Ще се боря мъжки и като кмет на Варна, защото вие и всички варненци заслужавате това“, заяви Анелия Клисарова.