Борислав Гуцанов: Ще довършим спортната площадка в Галата

Окт 11, 2015 ВАРНА Новини Избори 0 1656

От БСП не просто се ангажираме, а когато кажем нещо, го правим

„Знаете, че ние от БСП не просто се ангажираме, а когато кажем нещо, го правим. Така беше с канализацията в квартала, така беше с детската градина. Сега поемаме ангажимент да довършим това, което започнахме в мандата, в който БСП управляваше града. А именно спортната площадка в квартала. Не е нормално да нямате нито едно спортно съоръжение, където децата и младежите да прекарват свободното си време”. Това каза на среща с жители на квартал „Галата” водачът на листата за общински съветници на БСП Борислав Гуцанов, след като хората припомниха, че именно той беше „виновника” за разширяването на детската градина.

На срещата в квартала присъстваха и кандидатът за кмет на Варна, подкрепен от БСП, проф. Анелия Клисарова, кандидатът за кмет на район „Аспарухово” Мартин Златев, както кандидатите за общински съветници от район „Аспарухово”.

„Кметът на Варна не може и не бива да дели районите. Аз няма да деля кварталите. Ще работя, както за центъра на Варна, така и за отдалечените от него райони, за да може, когато дойда следващия път, да не ни казвате, че сте забравени”, каза проф. Анелия Клисарова

По думите на Мартин Златев най-важно е човекът, който управлява района, да е местен, защото познава хората и проблемите им. „Трябва районният кмет да знае всяка уличка, всеки ъгъл, а аз ги зная, тъй като съм един от вас, живея със семейството си и работя в квартал „Аспарухово. Когато стана кмет на района, ще възстановя фестивала „Галата пее и танцува”, каза Златев.