Петима са кандидатите за общински съветници от „Владислав Варненчик“ в листата на БСП

Време е за справедливост и откриване на нови работни места

Петима кандидати за общински съветници от район „Владислав Варненчик“ има в листата на БСП за бъдещия местен парламент. Това обяви Димитър Чутурков, председател на районния съвет на БСП - „Владиславово“ по време на срещата с членове, симпатизанти на БСП и жители на квартала. В списъка освен него са и Владимир Монев, председател на младежката организация в района, Магдалена Парчева, д-р на науките, хоноруван преподавател в Икономическия университет Варна, Десислава Миливоева, магистър по химия, учител в ОУ „Патирах Евтимий“, Николай Николов и Стефка Петрова, дългогодишен шеф на бюрото по труда във „Владиславово”.

„Време е за справедливост и откриване на нови работни места. Като под справедливост разбираме подобряване на условията на живот във всички райони, достъпно здравеопазване, достъпно образование, условия за спорт във всеки варненски район. Това е нашата програма. Не е борба за власт, а желание да променим живота на хората към по-добро”, каза Чутурков.

Кандидатът за районен кмет, подкрепен от БСП – Неделчо Михайлов, обеща на хората от района, че няма да ги предаде и ще продължи да работи за тях. “Приоритет в този мандат ми бяха местата на спорт и забавление на деца и възрастни в района, за да е удобно за хора. Кукленият театър е гостувал в района осем пъти. Ще продължим да работим в тази посока и да създаваме удобства на жителите на района, защото смятам, че районният кмет трябва да е добър стопанин, да е човек, който мисли за всички останали”, каза Михайлов.

На срещата във „Владиславово” присъства и независимият кандидат за кмет на Варна, подкрепен от БСП, проф. Анелия Клисарова. Тя благодари на градската организация на социалистическата партия за подкрепата и заяви, че най-важна е грижата за хората. „Зная, че сам човек не може да направи нищо, трябва силен екип. Затова съм благодарна, че зад моята кандидатура застана най-силната социална партия – БСП. Зная, че във Варна трябва да се смени модела на управление и можем да го направим заедно. Разчитам на вас, на варненци, да сме в непрекъснат диалог, за да направим заедно града си по-добро място за живеене”, каза проф. Клисарова.

Лидерът на градската организация на БСП във Варна Борислав Гуцанов заяви, че БСП влиза уверена в предизборната кампания. „ГЕРБ се уплашиха, защото знаят, че Варна е единствения голям град, където БСП има реални шансове за победа. Затова в града ни ударно се наляха 100 милиона лева предизоборно, само през последните няколко месеца. Излъскаха се улици, ремонтира се центъра… Най-важното за Варна обаче е развитие на икономиката. Затова в нашата програма записахме като първа точка точно този приоритет. След като държавата няма сили да направи държавна икономика, правителството не може или не иска, ние ще го направим в града си. Имаме ясен план и знаем как да го направим”, категоричен бе Гуцанов.