Ангелските гласове получиха подкрепа от капманията „Талантливите деца на Варна”

Май 11, 2015 ВАРНА Новини БСП 0 1975

Детското вокално студио „Angel Voices” получи поредното дарение от кампанията „Талантливите деца на Варна”

Детското вокално студио „Angel Voices” получи поредното дарение от кампанията „Талантливите деца на Варна”. Благодарение на подкрепата от сдружението, ангелските гласове на Варна се представиха повече от достойно в националния конкурс за популярна песен „Петнадесет лалета” в Хисаря и се прибраха в родния си град с много награди.

Символично дарението беше връчено от председателя на Сдружение „За младите с любов” Светлана Такева и Борислав Гуцанов, които бяха сред зрителите на концерта на вокалното студио в неделя вечер. "За пореден път се убеждавам колко много са талантливите деца на Варна. Ще продължим тази кампания, защото тя има смисъл. Има смисъл да подкрепяме децата сега, защото те са бъдещето ни утре“, каза Борислав Гуцанов.

Други талантливи варненчета, възпитаници на Клуб по плувни спортове "Торпедо", имаха шанс да представят града в един изключително престижен турнир по синхронно плуване в град Лугано, Швейцария, отново благодарение на благотворителната инициатива. Малките състезателни доказаха възможностите си, класирайки се в челната десятка.

Балет „Мелади” участва в световното първенство DWC в Букурещ, Румъния, след като сдружението помогна да се съберат средства, за да бъде платена таксата им за участие. Със средства, събрани в кампанията, която започна на 5 декември м.г. , дарения бяха направени за Общинския детски комплекс – Варна, детският танцов ансамбъл „Зорница“ към народно читалище „Отец Паисий “, театралната формация „Феникс, Пламен Любенов.

            В рамките на инициативата подкрепа получават и ще получават малки вокални изпълнители, танцьори, артисти и инструменталисти, които развиват уменията си в различни самодейни и професионални школи във Варна.

            Кампанията „Талантливите деца на Варна“ продължава. Следващите гост-изпълнители, които ще подкрепят благотворителната кауза, са Орлин Горанов и Мариана Попова. Те ще пеят за талантливите деца на Варна и за варненци на 12.06.2015 г. във Фестивалния и конгресен център.