БСП е единствената партия, която може да управлява в момента

Апр 02, 2021 ВАРНА Новини Избори 0 726

02.04.2021

Действаща икономика, стабилно здравеопазване, безплатно за всеки български гражданин, а не като разменна монета.

Достоен живот в България, безплатни детски градини, безплатни учебници за децата.

Инфраструктурни проекти, изградени на нормални цени.

За един по-добър град, за една нова България.

БСП е единствената партия, която е алтернатива на ГЕРБ. Няма друга, която да може да управлява в момента. ГЕРБ трябва да си ходят заради всички безобразия, които излизат наяве всеки ден. Хората ги посочват, не ние. Безработицата, корупцията, колабиралата здравна система – те не могат да се скрият зад монолозите в джипката на Борисов. И 4-ти април е датата, на която можем да променим всичко.

 

Много е важно хората да гласуват. Само така може да променим нещата и да излезем от тази задушаваща хватка, в която сме хванати. Целта на властта в момента е ниска избирателна активност, защото тя помага на тях. За това се всява страх и смут, за това са тези хаотични действия около пандемията. Избирателите обаче не бива да се страхуват и трябва да излязат да гласуват. Сигурен съм, че всички мерки за безопасност ще бъдат спазени. Гласувайте по съвест и не продавайте гласа си. 50 или 80 лева няма да оправят положението ви.

В малките населени места хората сякаш са забравени от Бог. Истината е, че са забравени от управляващите. Или нарочно се държат в нищета, не знам. Хората нямат елементарни неща. Нямат транспорт, на места има по един автобус на ден. Нямат лекар, представяте ли си? Ами ако имаш нужда от помощ? Дори няма как да стигнеш до медицинско лице, защото няма с какво. Улиците са кошмарни – целите в дупки.

 

Ние не сме спирали да обикаляме областта много преди изборите и ще продължим много след това. Проблемите ги знаем, виждаме и говорим за тях от години. Боли ме, като виждам в какво положение са хората в момента, още повече през последната година. Не само във Варна, но и в цялата страна. Безработицата в града ми и в областта в момента е на болезнени нива. А кризата с коронавируса допринася за тази лоша статистика. Хаотичните действия на сегашното правителство и хаосът, който създават – още повече. Толкова хора са без работа и без доходи и не знаят дали и кога ще могат да работят отново. Икономиката е това, което трябва да бъде съживено във Варна и региона незабавно.

Борислав Гуцанов е водач на листата на БСП във Варна на предстоящите парламентарни избори на 4 април. Отдавна хората в града не са имали кореняк варненец за водач на листата. Повече от 25 години. Това също е явен анонс, който БСП дава към жителите на морската столица.