Многократен шампион по кикбокс организира спортен празник в Каменар

Окт 15, 2019 ВАРНА Новини Избори 0 970

15.10.2019

Стотици млади хора се включиха в спортния празник, който  се проведе във варненското село Каменар. Той беше организиран от Милен Маринов -  многократен шампион по кикбокс и настоящ кандидат за кмет на Каменар от коалиция "БСП за България". Спортният ден беше съпътстван от турнир по футбол и атрактивни конни надбягвания, в които се включиха, както хора от селото, така и от различни райони на Варна, като „Владислав Варненчик“, „Аспарухово“ и „Христо Ботев“. За най-добрите бяха осигуренинагради.

„Като човек, постигнал много в спорта, знам колко е важен той за младежите. За много хора това е шанс да направят нещо значимо в живота. А и не бива да пропускаме, че спортът е здраве“, коментира Маринов. Той беше категоричен, че след като стане кмет на Каменар подобни спортни празници ще станат традиция, а освен това ще работи активно за създаване на условия в селото, където младите да спортуват. 

Пред участниците в празника Маринов представи своята Визия за Каменар. Той посочи, че основните му приоритети са решаване на проблема с водоснабдяването в селото, подобряване на уличната инфраструктура, създаване на много зелени площи и изграждането на модерна детска площадка. „Покрай спорта съм пътувал доста в чужбина и съм видял много. Имам ясна визия, а също така хъса и амбицията да я реализирам. Ще направя Каменар едно по-приветливо място за живеене“, допълни Милен Маринов.