Борислав Гуцанов, председател на БСП във Варна:Задачата на БСП е да върнем икономиката на държавата

Май 01, 2017 ВАРНА Новини БСП 0 1143

1.05.2017 г.

„Спомням си, в моите ученически години какви манифестации имаше на 1 май. Колко часа продължаваха те по улиците на Варна. И търся отговор защо днес не го правим. Дали, защото няма работните места, които трябват, за да са спокойни хората или заради това, че загърбихме много добри неща през последните 27-30 години. Днес на 1 май, световен празник на трудещите си хора, ясно казваме, че искаме България да има работеща икономика. И голяма задача на моята партия, на БСП е именно тази – да върнем достойнството на държавата, на хората като им осигурим работни места, достойно заплащане и бъдеще тук в България“. Това каза на митинг-концерт по повод празника на труда и левия печата лидерът на БСП – Варна Борислав Гуцанов.

От сцена „Раковина“ в Морската градина, по покана на варненските социалисти, поздрав за празника с великолепни изпълнения отправиха децата от Студио „Палас“, фолклорна група „Надежда“ при читалище „Христо Ботев“ и др.

Празникът завърши с урок на открито по български народни танци. Повече от час професионални хореографи показваха тънкостите в стъпките на хора и танци от всички области на България.