Корнелия Нинова: Борисов сънува, че пак е премиер - народът ще го събуди в неделя

Мар 22, 2017 Новини БСП 0 3021

Марешки е политическото инженерство на Борисов

"Борисов вероятно сънува, че е премиер и затова ходи да инспектира тунела под Шипка, както е правил вече няколко пъти. Вие може и да сънувате, г-н Борисов, но хората са будни и знаят, че имат 27 млрд. лв. дълг да връщат. Народът е буден и уморен от вашето управление. Разчитаме на него да ви събудим на 26-ти март“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред над 2 хиляди варненци. Тя коментира и казаното от Марешки, че ще прави коалиция с БСП, защото платформите били близки. "Как за едно денонощие се взима такъв рязък завой?“- попита председателят на БСП. Тя припомни, че и в президентската кампания, и до онзи ден БСП е била сочена като основен враг, голямото зло за България, а изведнъж е станала потенциален партньор. Корнелия Нинова се обърна към Марешки с думите: „Знаем, че Вие сте политическото инженерство на Борисов“. Тя пое категоричен ангажимент БСП да прави само почтени, прозрачни коалиции, а не за власт, постове и пари. Коалиции не в партиен интерес, а в интерес на хората.

Корнелия Нинова благодари за подкрепата на Стефан Данаилов: „Стефане поклон за всичко, което си за нас, за Варна и за България. най-доброто, което БСП може да даде за водач“, обърна се тя към водача на БСП във Варна.

Стефан Данаилов: Нас не ще ни уплаши никой!

„Нас не ще ни уплаши никой. Нашите опоненти са уплашени, какво ли не казаха за нас и какво ли не търсиха. Какво намериха и какво постигнаха- ще разберат когато бъде съобщен крайният резултат на 26-ти“, заяви водачът на листите на „БСП за България“ във Варна и 24-ти МИР София.

Стефан Данаилов обясни, че най-силно впечатление са му направили  усмихнатите хора във Варна. „Това ми дава уверението, че вътре в тях има сигурност за това, което ще последва на 26-ти – победа“- каза още той. Данаилов обясни, че виждайки какво се случва във Варна, ще има  протестен вот. „На хората им дотегна и им писна от това управление. Кураж! Убеден съм, че идва добро бъдеще за България и Варна“- заключи Стефан Данаилов.