Долни чифлик

Председател на ОбС на БСП-Долни чифлик: Валентин Стоянов Вълчев

с. Гроздьово 9248, общ. Долни Чифлик ул."Г.Димитров" № 54

bsp.dolni.chiflik@abv.bg

 

Община Долни чифлик се намира в Североизточна България и е една от съставните общини на Област Варна. Общината има 17 населени места с общо население 19 360 жители (01.02.2011). С благоприятния си климат, девствената природа, безбрежни плажове общината разполага с изключително богати неусвоени ресурси за развитие на туризма – от традиционния морски ваканционен и балнео –туризъм до все по-търсените напоследък алтернативни форми на селски, познавателен, ловен и екотуризъм.
Гостите на общината могат да посетят многобройните защитени местности и резервати, за да наблюдават и фотографират различни видове птици, редки растителни и животински видове. Да преживеят вълнуващи мигове със своето хоби на лов във вековните гори на Шерба и Лонгоза или риболов в разливите на Камчия и по морското крайбрежие.
Община Долни чифлик разполага с изключително богати неусвоени ресурси за развитие на туризма – от традиционния морски ваканционен туризъм до все по-търсените напоследък алтернативни форми на селски, познавателен, ловен и екотуризъм. Пясъчната ивица при устието на река Камчия и река Фъндъклийска е най-дългата по Българското Черноморие.

 

 

 

АнкетаВиж всички анкети

Видео

БСП в социалната мрежа

СъбитияВиж всички събития

Документи