БСП-Варна се регистрира за участие в местните избори

Документите бяха официално подадени в Общинската избирателна комисия от лидера на градската организация и от секретаря по идейно политическа работа 

           "БСП-Варна тръгва към местните избори с огромен заряд, подмладена листа и голяма енергия. Нашата амбиция е отново да върнем красотата и славата на града ни“, каза лидерът на ГС на БСП – Варна Борислав Гуцанов по време на внасянето на документите за регистрацията на партията за участие в предстоящия местен вот. Той изрази надежда, че няма да има манипулации по време на предизборната кампания, тъй като на Варна „ не й подхождат административни игри чрез комисии или други нерегламентирани начини“, което би опорочило вота на жителите на морския град. „Промените винаги са тръгвали от Варна. И те са били за по-добро. За да тръгнем по нов път на развитие, това зависи от всеки един от нас”, допълни Гуцанов.

          БСП-Варна се регистрира за участие на предстоящите местни избори днес, 11.09.2015 година. Документите бяха официално подадени в Общинската избирателна комисия от лидера на градската организация Борислав Гуцанов и от секретаря на ГС на БСП-Варна по идейно политическа работа Христо Боев.