БСП-Варна зарадва децата с балони, музика и забавни игри

Юни 01, 2015 ВАРНА Новини БСП 0 2065

Цветни балони, музика и куп забавни игри от близкото минало, подари на децата по повод техния празник Градската организация на БСП-Варна

Цветни балони, музика и куп забавни игри от близкото минало, подари на децата по повод техния празник Градската организация на БСП-Варна. В навечерието на 1 юни за няколко часа площадката под Пантеона се изпъстри с емоциите и усмивките на малки, големи и още по-големи. Под звуците на „Детство мое” майки и баби показваха на своите момиченца как се играе на ластик, на въже и на дама. Татковци и дядовци с нескрита гордост демонстрираха уменията си на лимки. Други родители пък трескаво събираха отбори за народна топка и с ентусиазъм се включваха в играта заедно с децата си. Не липсваха и носталгични разкази за времето, когато на паркингите пред блоковете е имало по десетина коли и децата спокойно са играели на ръбчета, на дама, федербал и футбол. „Радвам се, че успяхме да зарадваме малчуганите и техните родители с игрите от близкото минало, и да покажем на децата, че тези забавления, на открито, също са интересни и носят емоция. Пожелавам здраве и много радост на всички деца по повод техния празник”, каза председателят на ГС на БСП-Варна, Борислав Гуцанов.
            
Всички деца, които се включиха в инициативата по повод 1 юни и научиха игрите на мама и татко, получиха много подаръци от организаторите.