Павел Раличков: Време е варненци да имат управление, което работи за тях

Силата и позитивизма на членове и симпатизанти на БСП изпълниха салона на Юнашкия салон във Варна и дадоха ясна подкрепа за кандидата за кмет на социалистите

„ Работихме през цялата кампания и ще продължим да работим и след изборния ден. Знаем какви са проблемите на града и имаме решения за всеки един от тях“, обърна се към присъстващите Павел Раличков. И подчерта, че не само социологическите проучвания показват повишаване на доверието към кандидатите на БСП във Варна, но това ясно личи и при многобройните срещи с жителите на морската столица.

Той обобщи и живота в града през последните години: “Има изградена желязна завеса между сградата на Общината и всички нас. Това трябва да се промени, за да усетят варненци, че имат управление, което работи за тях. И съм сигурен, че всички ние, кандидатите за кметове на райони и за общински съветници, знаем как и можем да го постигнем“.

Павел Раличков открои трите мащабни проекта, които спешно трябва да се реализират във Варна, със съдействието на държавата – изграждане на втори мост, на индустриална зона и завършване на магистрала „Хемус“. Той подчерта, че ще работи и за създаване на общински предприятия за битовите отпадъци и за строителството на пътищата в града, както и за облагородяване на градската среда, като уточни, че точно през тези фирми изтичат парите на варненци.

„Нека дадем своята подкрепа към кандидатите ни за кмет, за районни кметове и общински съветници. Невероятни хора, в които вярвам безрезервно“, каза организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов. И допълни: “Дори и снимките, които слагат тук, в Юнашкия салон, са благодарение на това, че ние сме били начело на община Варна. Нека да си върнем славата на най-добър град за живеене. Нека най-после се отървем от това, в което се превърна Варна през последните 10 години - символ на корупция, далавери, кръгове, свързани с хотелски имена. Имаме нужда от промяна и взаимно доверие“, категоричен беше Гуцанов. Той уточни, че колкото и да се купуват гласове, на 29-и октомври има реален шанс всеки един варненец да усети така нужната му промяна, тук и в България, която може да тръгне именно от нашия град“, завърши организационния секретар на БСП.

И призова варненци да гласуват с номер 1 в интегралните бюлетини за кмет, районни кметове и общински съветници.