Коалиция „БСП за България“ обявява „Код ЧЕРВЕНО“ тази събота във Варна

06.10.2023 г.

Коалиция „БСП за България“ ще стартира официално предизборната си кампания във Варна тази събота, 07.10.2023 г., не с концерти и тържества, а с инициатива, която реално ще помогне на варненци и резултатите от нея ще са налице още през следващите седмици. 

Кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници от коалицията обявяват „Код ЧЕРВЕНО“ и се ангажират незабавно да започнат действия по отстраняването на щетите от „бедствието“ във Варна. Всеки, който желае, може да посети шатрата на Коалиция „БСП за България“ на входа на Морската градина и да опише своя проблем. Същото може да бъде направено и в централата на ГС на БСП на улица „Македония“ №33. В края на кампанията хората ще получат конкретни решения за проблемите, които са описали. Нито един няма да бъде пропуснат!

„Всички сме наясно, че Варна бедства и ситуацията наистина изисква да обявим „Код ЧЕРВЕНО“. Ако сега обединим силите си, ще спрем корупционните зависимости във Варна! За по-добър живот на хората, за чист град с чисти хора! Ще се противопоставим на подмяната на една зависимост с друга, която налагат ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. Аз, Павел Раличков, нямам тъст милионер, нямам имоти в Морската градина, нямам хотел в центъра на Варна! Но имам прекрасно семейство и близо 20 години опит в авиационната логистика. Аз, Павел Раличков работя, като всеки един от вас. Предлагам ви отбор от чисти и неопетнени варненци, с които можем да променим Варна!“, обръща се към съгражданите си кандидатът за кмет на Коалиция „БСП за България“.

И напомня на хората да изразят активно гражданската си позиция в „Код ЧЕРВЕНО“, за да станат част от новата дългосрочна визия за развитието на града с работеща администрация, без лица с прякори, дърпащи конците.

7.10.2023 г. – старт на „Код ЧЕРВЕНО“ 

16.00 ч. – на Козирката 

Код „ЧЕРВЕНО“ - за Варна!