Борислав Гуцанов: БСП ще направи всичко възможно да повиши доходите на хората

Мар 10, 2023 ВАРНА Новини Избори 0 566

„БСП за България“ представи кандидатите си за депутати във Варна

„Дошло е време разделно! Опитваме се да се спасим от подмяната на историята и да предотвратим участието на България във войната.“ Това заяви пред членове и симпатизанти на „БСП за България“ председателят на Националния предизборен щаб и водач на листата във Варна Борислав Гуцанов.

При солиден граждански интерес коалицията представи листата си за 3 МИР - Варна - 50 кандидати за народни представители в 49-ото Народно събрание.

„БСП е призвана да предотврати участието на България във войната. БСП е партията, която единствена призовава за мир и мирни преговори. Ние считаме, че най-логичното място те да бъдат проведени е България. Това не е обикновена война. Това е война между Русия и САЩ на територията на Украйна. БСП няма да допусне да бъдат поставени на карта животите на български мъже и младежи“, каза по време на представянето на листата водачът й Борислав Гуцанов. Той категорично заяви, че БСП няма да позволи да бъде демонтиран Паметникът на Съветската армия.

„За две години за пети път се явяваме на предсрочни парламентарни избори. Не е нормално да няма редовен кабинет и да влизаме от криза в криза“, смята председателят на Националния предизборен щаб.

По думите му БСП ще направи всичко възможно инфлацията да бъде овладяна. „За нас много по-важно е повишаването на доходите на хората. Те трябва да се чувстват спокойно, децата на България да искат да останат тук и да виждат перспектива за реализацията си. Затова БСП е толкова атакувана. Има чужди сили и интереси, които печелят за сметка на всеки един от нас“, заяви Борислав Гуцанов.

„Мисията на „БСП за България“ е българите да живеят нормален и достоен живот. Да има мир и спокойствие за всички. От всички нас зависи да работим отдадено за тази мисия. Защото БСП е №1! Победа на 2 април!“, призова той.

Постиженията на партията в областите на образованието и социалната политика припомни вторият в листата и председател на Градската организация на БСП във Варна - Павел Раличков. „Толерантността е качество, което насърчавам и твърдя, че притежавам. Но не дотам, че да допусна МАМА и ТАТКО да се превърнат в анахронизъм за сметка на РОДИТЕЛ 1 и РОДИТЕЛ 2. Нямам съмнение, че успешното бъдеще се гради върху здрави основи и почит към традициите и изконните ценности. Ще се борим срещу тази антибългарска и неолиберална идеология, която се налага от Запада“, обеща вторият във варненската листа.