Борислав Гуцанов: БСП ще продължи започнатото през последните 7 месеца

Сеп 07, 2022 ВАРНА Новини Избори 0 740

Водачът на листата на БСП във Варна отправи лично послание до всеки член в областта

Водачът на листата на БСП във Варна Борислав Гуцанов отправи лично послание до всеки член на партията в областта. Хиляди картички, подписани от него, от днес тръгват към социалистите в района.

“В трудните времена на криза, БСП трябва да е по-единна, смела и мобилизирана от всякога. За да продължим започнатото през последните 7 месеца - помощ за младите семейства и грижа за децата, ускорено увеличаване на пенсиите и икономическо стабилизиране на страната”, пише Гуцанов.

Според него, моментът е преломен и всеки ляв глас има огромно значение. “В тази кампания ни предстои да чуем оценката на всеки партиен член за вече свършеното и постигнатото. И заедно да решим как да продължим напред, за да спечелим доверието на хората в страната. Днес БСП има нужда от подкрепа, енергия и сила от всеки един от нас”, пише още в картичката.

Първа картичката си получи Ирина Раличкова. “Хората имат нужда от политици, на които да вярват, затова аз винаги гласувам за БСП и не мога да си представя да гласувам за друга партия”, каза тя. За мен най-важен е личният контакт в общуването, обясни инициативата си Борислав Гуцанов.