Червени балони, музика и добро настроение от БСП Варна на Първа пролет

Мар 20, 2021 ВАРНА Новини Избори 0 983

20.03.2021

На първа пролет и под слънчевите лъчи, кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ във Варна, зарадваха гражданите и гостите на града с добро настроение, музика и позитивна кампания. Цял ден лицата от листата разговаряха с хората, изслушваха ги и заедно с тях търсеха най-правилните решения за бъдещето на града и на държавата.

 „Проблемите се решават в Народното събрание, но се локализират на местно ниво.“, каза водачът на листата Борислав Гуцанов, който разговаря с хората на входа на Морската градина.

Неуморно на въпросите на хората отговаряха Павел Раличков, Нина Каракашева, Ирена Андреева, Павел Лозанов, Тодор Петров и младежите от варненската организация на партията.

„Много е важно всеки един от нас да гласува и не бива да се страхуваме от пандемията. Ниската избирателна активност дава шанс на купения вот и фалшификациите да определят живота ни през следващите години. Сигурен съм, че в деня на изборите ще бъдат взети всички мерки, за да можем да дадем гласа си безопасно. Всеки глас е важен!“, каза Павел Раличков – трети в листата.

Шатрата на БСП е обсипана с балони, а всеки, който има желание, може да получи и да се запознае не само с листата, но и с програмата на партията. Разяснения и отговори на въпроси дават кандидатите за народни представители, които са насреща, за да обсъждат всякакви теми, които вълнуват варненци, а и не само варненци. Всеки, който желае, ще получи шанса да разговаря на живо с бъдещите депутати и през следващите две седмици на много места в града и областта.