Анелия Клисарова: Ще изградим прозрачни отношения с варненци и ще чуваме и решаваме проблемите им

Окт 10, 2019 ВАРНА Новини Избори 0 681

Кандидатът за кмет на район Приморски доц. д-р Огнян Къчев откри изнесен предизборен офис

„От спорта знам, че който поеме инициативата в едно състезание, получава огромно предимство. Това смятам да направя. Ще проведа кампанията до края и ще дам всичко от себе си“. С тези думи доц. д-р Огнян Къчев, кандидат за кмет на варненския район „Приморски“, издигнат от коалиция "БСП за България", откри предизборен офис за предстоящите местни избори. Той добави, че целта на този офис е всеки ден да идват граждани, да коментират и обсъждат заедно с него проблемите в района и тяхното решаване.  

Кандидатът за кмет на Варна проф. Анелия Клисарова определи доц. Къчев като изключително достоен варненец, който се е доказал в годините. „Винаги е защитавал интересите на Варна, варненци и БСП. Изключително честно и искрено работи с хората. Ние сме му гласували доверие и ви гарантирам, че той ще го оправдае. Ще положи максимални усилия, за да промени начина на управление в района и това, което се случва в него“, сподели проф. Клисарова.

"Ще изградим прозрачни отношения с варненци  и ще чуваме и решаваме проблемите на гражданите на Варна, защото БСП е единствената партия, която излезе с "Визия за Варна", каза още проф. Клисарова. Тя заяви, че доверието и гласът на варненци не бива да се купуват, а трябва да се заслужат.

На събитието присъстваха още председателят на предизборния щаб и народен представител Иван Иванов, областният председател на БСП Цонко Цонев, заместник-председателя на БСП-Варна Димитър Чутурков, секретарят на партията Христо Боев, младежкият лидер Руслан Влаев, кандидати за общински съветници и много жители на района.