БСП – Варна организира пореден концерт в подкрепа на талантливите деца и младежи 

Славка Калчева ще пее в рамките на благотворителната кампания „Талантливите деца и младежи на Варна“

Дни преди Рождество Христово, една от най-харизматичните и обичани народни певици - Славка Калчева, ще пее в рамките на благотворителната кампания „Талантливите деца и младежи на Варна“, която ще се проведе за шести пореден път по инициатива на БСП - Варна и Сдружение „За младите с любов“.

 Любимите песни на Славка Калчева и красивите изпълнения на Фолклорен ансамбъл „Варна“, ансамбъл „Фолклорни ритми“, детски танцов ансамбъл „Зорница“ и фолклорен танцов театър „Родина“ ще изпълнят сцената на Варненския драматичен театър на 15 декември от 19.00 часа. Билетите са с цена 5 лева, а приходите от продажбата им отново ще са в подкрепа на варненските талантливи деца и младежи.

До сега в благотворителната кампания се изявиха вокални изпълнители, танцьори, артисти и инструменталисти от града. В концертите се включиха Валя Балканска, трупата на Нешка Робева, Преслава, Орлин Горанов и Мариана Попова, и група „Сигнал“.

Събраните средства в кампанията до момента помогнаха за закупуване на музикални инструменти, костюми, танцови обувки. Бяха финансирани редица пътувания на театрални, танцови и вокални формации от Варна. Бяха осигурени състезателни екипи за спортни клубове и поети такси за участие на варненски деца в редица национални и международни надпревари, от които те се върнаха с множество призови места и почетни награди.