Кандидатите за народни представители на БСП: Военните кораби трябва да се строят във Варна

Мар 18, 2017 ВАРНА Новини БСП 0 1445

18.03.2017 г.

Военните кораби за нуждите на ВМС трябва да се строят във Варна и варненските народни представители от „БСП за България“ ще настояват предприятия в морския град да получат тези поръчки. Това стана ясно на среща на представители на листата с №10 с членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва във Варна. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители проф. Анелия Клисарова, Александър Паунов и Десислав Тасков.

„Трябва да възродим икономиката на държавата, защото по друг начин няма как да има средства за пенсии, заплати, социални дейности, образование, здравеопазване“, каза пред членовете на Съюза председателят на Градския съвет на БСП – Варна Борислав Гуцанов.

Проф. Анелия Клисарова коментира програмата за управление на държавата, на която БСП залага, в частта образование и здравеопазване. По думите й,  много е важно в училище сериозно да бъде застъпено патриотичното възпитание на децата. „През цялото ни образование по български език, литература, музика, изкуства, трябва да минава нишката на нашето, родното, на това, с което всички трябва да се гордеем“, смята тя.