„Поща №10“: Стефан Данаилов отговаря на питания на варненци

Мар 16, 2017 ВАРНА Новини БСП 0 2177

Много внимателно ще прегледам това, което хората ще ми напишат и ще се опитам в рамките на дни да отговаря не всеки, обясни той

Водачът на варненската листа на "БСП за България" проф. Стефан Данаилов ще отговори на всеки един варненец, който постави въпрос, проблем или предложение в рамките на акцията „Поща №10“. Инициативата стартира в петък, 17 март, и ще продължи три дни до неделя. На пет места в града ще бъдат поставени специални кутии, в които всеки ще може да напише и пусне мнение, въпрос или предложение. Варненци ще трябва да оставят и контакти за обратна връзка.

„Много внимателно ще прегледам това, което хората ще ми напишат и ще се опитам в рамките на дни да отговаря не всеки. За мен тяхното мнение е изключително важно, защото те живеят в този град, в нашата държава и знаят болките, които ние, като политици ,понякога не виждаме“, коментира Стефан Данаилов.

Той припомни, че е поел ангажимент да бъде водач на листата на „БСП за България“, защото „Варна е загубила блясъка си на морска столица, загубила е хиляди работни места и заема пета и шеста позиция по размер на работни заплати“. И добави: „Това не може да продължава, трябва да върнем достойнството на Варна, да върнем достойнството на варненци.

Кутиите на „Поща №10“ ще бъдат поставени в градинката на Севастопол, в центъра на града в района на Козирката, в „Младост“ на ул. „Топола“ до супермаркет „Макао“, пред снек-бар „West“ в район „Владислав Варненчик“ и пред предизборния щаб на „БСП за България“ в район „Аспарухово“.