Борислав Гуцанов: Ген. Радев ще получи широка подкрепа на предстоящите президентски избори

Сеп 17, 2016 ВАРНА Новини БСП 0 2512

Хората искат да видят алтернатива в президентската институция

„Инициативният комитет дава възможност на кандидата за президент и върховен главнокомандващ, издигнат от БСП ген. Румен Радев да получи по-широка подкрепа в кандидатпрезидентската надпревара“. Това заяви председателят на БСП-Варна и съпредседател на Съвета по финанси, икономика и енергетика към Националния съвет на партията Борислав Гуцанов по телевизия BG on AIR. По думите му хората искат да видят алтернатива в президентската институция.

Борислав Гуцанов коментира и икономическото състояние на страната и последиците от управлението на ГЕРБ. „Нужна е нова икономика, защото ГЕРБ бяха тези, които спряха стратегически инфраструктурни проекти, изключително важни за страната ни“, заяви той и даде за пример проектите в енергетиката ни.

„Нужно е развитие на икономиката и банковата сфера“, подчерта Гуцанов. Той изрази мнение, че е добре средствата, харчени от хората, да остават в България и отново да влизат в икономиката ни. Гуцанов каза още, че това може да се случи, ако например повече български стоки присъстват в търговските вериги в страната ни.